Kundservice

House Of Barbas Handelsbolag
Tingsvägen 9
145 56 Norsborg
Sverige

Org.nr: –

Tel: 072-515 04 41
Kundtjänst via email: Support@houseofbarbas.com
Supporten kan prata Svenska och Engelska

Vilka betalningssätt finns det?
Det finns 2 olika betalningsmöjligheter.

Kortbetalning
Betala säkert med ditt VISA, Eurocard/ MasterCard. Din betalning är 100% säker genom PayPal/Payson, vilket anses har högsta säkerhet gentemot bedrägerier. Kortnumret skickas via en krypterad anslutning direkt till banken.

Har ni problem att beställa med kortbetalning så kan det vara en inställning i webbläsaren som måste ändras. Ni behöver godkänna webbläsaren att spara 3:e partens kakor, (third part cokkies).

Fakturabetalning (Kommer snart)

Swish
Betala enkelt och smidigt med Swish


Finns alla era produkter i lager för omgående leverans?
Alla våra produkter trycks inom 24 timmar efter en beställning har gått igenom.


Hur lång är leveranstiden?
Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar, men kan under högsäsong vara längre efter mottagande av din order.Min order har inte kommit fram, trots att det gått 7 dagar sedan jag beställde?
Kontakta supporten, support@houseofbarbas.com


Tänk om produkten levereras trasig?
Alla varor kontrolleras innan de skickas iväg. Trots det kan oturen vara framme. Kontakta oss så snart möjligt så ser vi till att lösa problemet utan dröjsmål, då ni som kund är det viktigaste vi har.


Reklamation
Vi kontrollerar alltid att de varor du beställt är felfria innan vi skickar dem. Trots det kan fel givetvis uppstå, och då är det viktigt att vi kan lösa detta så smidigt som möjligt för dig som kund, då detta är viktigt för oss. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara, kontakta oss på supporten snarast, så löser vi felet omgående. Du har alltid 3 års reklamationstid på våra produkter, helt enligt köplagen. För att garantin ska gälla måste ordernummer kunna lämnas av kunden. Fyll i retursedeln som ni skickar tillsammans med varan – Hämta Retursedel här.